IsA drawings

Go GaGa

Publicerad 2011-10-30 21:30:03 i Allmänt,


2010 - resultatet av en hög med läxor - brain overload - pappret o pennan flyger fram - en lady GaGa skapad. Ungefär så gick händelseförloppet till.

Angelina JOLIE

Publicerad 2011-10-21 08:29:50 i Allmänt,


Gjorde den för ganska länge sen.. Huvudet blev för stort, men läpparna och handen blev ok i guess.
 :)

Sitter nu och dricker kaffe och är sjukt sen. Har missat första lektionen pga försvinnandet av min iphone. Vaknade av mig själv och märkte att jag borde gått för en halvtimme sen. Good job!

Sen får jag panik, inte för att jag är grymt försenad, utan för att jag inte kan hitta min fakking itelefon. Blev så sjukt deprimerad i typ tio minuter, sen fick jag damp och skakade om täcket, utifall att den råkat hamna inuti... Och VIPPS föll min iphone ner på golvet och dog. Jag kastar mig fram och typ känner hur lyckan sprider sig i kroppen. MISSION ACCOMPLISHED

Egentligen borde jag väl göra mig i ordning för att gå, men jag gör läxan i matte som vi har till idag istället.. Åh nu verkar det som om jag suger på att planera. Oh, wait... Det gör jag. Men jag har hyfsade betyg i alla fall!!
(Kanske...)

Nu ska jag dricka klart mitt kaffe och lyssna på I Want To Break Free med Queen. BÄSTA BANDET EVER!

Puss&kram!!

TYRA banks

Publicerad 2011-10-19 19:31:33 i Allmänt,


Tyra Banks, någon månad sen. :) Inte den bästa alltså... höhö
(stompf, radersudd, 3HB, HB, blommor utklippta från elle)

KRRRAAAAAAMMM

Vem är den här tjejen då?

Publicerad 2011-10-19 18:54:42 i Allmänt,

Hej!



Jag kan ju börja med att presentera mig själv. Jag heter Lovisa och bor i Stockholm, går andra året på gymnasiet, samhälles inriktningen. Jag har några knäppa kompisar där som jag brukar umgås med. På helger har jag inget liv och jobbar ihjäl mig på McDonald's.

Men det som gör mig speciell, som skiljer mig från resten, är att jag tecknar. Nu lät det där jätte skrytigt, men det är det inte, eftersom att rita är det enda jag kan. Jag är inte bäst i skolan, jag är inte särskilt snygg, jag är inte bäst på sporter, jag kan inte sjunga eller liknande. Det som gör mig till den jag är är min enda talang.

Det enda jag har är min penna och mitt papper.

Och det ska ni få ta del av i den här bloggen. :) Kanske något random inlägg som inte handlar om ett papper som blivit i tecknat av mig kan ploppa in någonstans, men jag ska försöka undvika det.

Kram!!!

Om

Min profilbild

ISA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela