IsA drawings

Somerhalder

Publicerad 2012-11-30 08:37:00 i Blyerts,

Ny A4a teckning! Tog ca 4-5 timmar att göra. Rolig att teckna Ian Somerhalder (mest för att jag kan spendera 4-5 timmar stirrandes på hans underbara ansikte)

Kram!

Sånt där inlägg där jag faktiskt skriver nått

Publicerad 2012-11-04 23:25:22 i Orelaterat,

Tjääna.

Japp, tänkte köra ett inlägg utan en enda bild denna gång. Wow-faktor på det, ja. Detta för att bilder är oftast mer intressanta än det jag kan knåpa ihop till en någorlunda förståelig text. But I will try people, I will try.

Så. Förra helgen var det halloween fest i Rinkeby, min ort jao. Nejmen det var trevligt, vi mixade ihop en san fransisco drink och vid min gud, min mun blev nästan bokstavligt talad knullad av denna underbara drink. Fyfan. Receptet för den bästa drinken ever:
- Vodka (ta så mkt du känner för, beroende på om du vill vakna upp på maria ungdom med en hello kitty tatuering i ansiktet eller inte),
- Apelsinjuice
- San fransisco drink mix
Kör bara kör. Sen var jag ute i onsdags med the påhlmans crew, gick vidare från lion bar (vet att det är dräggställe på hög nivå, men SATAN, det är billigt) till baba sonic med elli.Trevligt där, träffade några peeps vi känner. Sen, öh, eh, ja. Haff, kan man väl säga. Jag haffade nån som liknade en ung Markus Krunegård, men som gömde sin verkliga identitet som blodigel. Mina sugmärken kommer fan aldrig gå bort. Det var trevligt annars. Sen, påväg hem då typ 5-6 på morgonen, hittar jag och elli nåra trevliga killar vid slussen. Helt random, men när elli gått så satt jag kvar och pratade med dem. Det blev seriöööööst deep talk. Nu har jag världens insikt i hur två helt random killars liv ser ut, typ. Slutade med att jag kom hem runt halv 7 och mötte pappa i dörren som var påväg till jobbet. Han såg sugmärkena. Jää. Daddys good girl, hej nejmen där rasade det samman.

Nu i helgen drog jag till Bollan för att träffa en underbar tjej vid namn Sirius. Längtat som satan. Vi gick ut till en av de två klubbarna som finns i Bollnäs, Tranan. Haha. De var ju fina lokaler, men... Folket var inte så socialt. DJen sööög hästballe. Lite dyrt var de också. MEN. HÄR KOMMER DET.
Godaste shoten?
HOT SHOT.
Fyfan, fyfaaaaaan. Grädde, sprit och kaffe. Kan det bli bättre? Nä. Nä, skulle inte tro det.


Nu måste jag sova, tagga till inför min första lektion med min hemska brittisktalande rödkrullhåriga ukrainska äckliga sticker-ALLTID-ut-tungan-när-hon-skrattar lärare.

Pöss

Om

Min profilbild

ISA

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela